لیزر جای زخم
لیزر جای زخم و بخیهای که زیبایی را از پوست شما گرفته است با بازسازی پوست، لطافت و زیبایی را به پوست بازمیگرداند. از بین بردن جای زخم با لیزر در کلینیک پوست تهامی در حداکثر ۵ جلسهی ۳۰ دقیقهای شما را از نتایج شگفتزده خواهد کرد. با گذشت دوران نقاهت ۳ روزه از درمان جای زخم با لیزر نتایجی ماندگار حاصل میشود. در ادامه با ما همراه باشید و با همه چیز در مورد لیزر جای بخیه و انتخاب بهترین کلینیک پوست آشنا شوید.
- تهران، جردن، عاطفی غربی، پلاک ۹۷
برای رزرو نوبت یا تعیین وقت مشاوره واطلاع از تخفیف ها، لطفا فرم زیر را کامل کنید.
لیزر جای زخم چیست؟
انواع لیزر برای از بین بردن جای زخم
اگر میخواهید مشکلات ناشی از زخمهای خود را کاهش دهید و به رفع ناراحتی جسمی و مشکلات روانی مرتبط با زخمهای خود کمک کنید، بهتر است بدانید که این خدمات در انواع مختلف لیزر اربیوم، CO2 و IPL موجود است. زمانی که پوست توانایی بازسازی کامل خود را ندارد با استفاده از این فناوری پیشرفته میتوانید سلامت پوست خود را متحول کنید.لیزر اربیوم برای لیزر جای زخم
اگر میخواهید زخمهای سطحی یا فرورفتگیهای کوچک ناشی از آکنه را از بین ببرید و دارای پوست روشنی نیز هستید، لیزر اربیوم گزینهای مناسب است. این لیزر با استفاده از طول موج خاص خود، لایههای سطحی پوست را تبخیر و پوست را برای تولید کلاژن جدید تحریک میکند. به کمک لیزر اربیوم ظاهر زخمها بهبود بخشیده میشود و موجب آن میشود که سطح پوست صافتر شود.- کمترین میزان آسیب به بافتهای اطراف
- روشی ملایم با حداقل عوارض جانبی
- دقت بالا
لیزر CO2 برای لیزر جای زخم
اگر دارای زخمهای عمیق، کلوئیدی یا زخمهای ناشی از جراحی هستید و پوست روشنی دارید و میخواهید جای زخمها را از بین ببرید، لیزر CO2 بهترین گزینه است. این نوع لیزر از انرژی شدید برای تبخیر لایههای آسیبدیده پوست استفاده میکند و موجب تحریک تولید کلاژن در لایههای عمیقتر پوست میشود. لیزر CO2 میتواند تغییرات قابلتوجهی نظیر بهبود ساختار پوست در زخمهای عمیق ایجاد کند.- قدرت بالا در درمان زخمهای عمیق نظیر زخمهای جراحی، سوختگی و فرورفتگیهای شدید ناشی از آکنه.
- ترمیم کامل ساختار پوست و بهبود کیفیت آن
- دارای ماندگاری بیشتری
لیزر IPL برای لیزر جای زخم
آیا جزء افراد با زخمهای سطحی، تازه یا قرمز هستید و نمیدانید چگونه میتوانید ساختار و ظاهر پوست خود را بهبود بخشید؟ لیزر IPL با ارسال پالسهای نوری چند طول موجی به لایههای پوست به تحریک تولید کلاژن و رگهای خونی زیر پوست میپردازد و ظاهر زخمها را کاهش میدهد.- بدون نیاز به تخریب لایههای پوست
- مناسب برای کاهش قرمزی بهویژه در زخمهای تازه و قرمزرنگ
مقایسه درمان جای زخم با لیزر و سلول های بنیادی
عناوین | درمان جای زخم با لیزر | درمان جای زخم با سلول بنیادی |
---|---|---|
هدف درمان | کاهش ظاهر زخمها از طریق تحریک تولید کلاژن و از بین بردن بافت آسیبدیده | کاهش ظاهر زخمها از طریق تحریک تولید کلاژن و از بین بردن بافت آسیبدیده |
مزایا | مناسب برای زخمهای سطحی و نواحی حساس، اثرگذاری سریع در کاهش قرمزی و بهبود ظاهر پوست | تحریک ترمیم طبیعی و ایجاد کلاژن جدید |
شیوه عملکرد | نفوذ به کمک پالسهای نور متمرکز به لایههای عمیق پوست، تخریب سلولهای آسیب زا، تحریک تولید کلاژن | استخراج سلول بنیادی از بدن فرد، پالایش و تکثیر سلول و تزریق سلول تکثیر شده |
تأثیر بر پوست | تأثیر روی سطح پوست و کمک به تغییرات رنگدانهای و اسکارهای سطحی | تأثیر بهطور عمقی روی پوست و تقویت استحکام و ساختار پوست |
کاندیدای مناسب | افراد با زخمهای سطحی یا تغییرات رنگدانهای جزئی ناشی از جراحی یا آکنه | افراد با زخمهای عمیق، اسکارهای کلوئیدی یا آسیبهای قدیمی |
نتایج و اثرگذاری | مشاهده نتایج سریع و بهطور قابل توجهی پس از چند جلسه | نتایج درمان با سلولهای بنیادی تدریجی و بلندمدت |
مدت درمان | سریع و در هر جلسه از ۱۵ دقیقه تا یک ساعت | ۱ الی ۲ ساعت |
تعداد جلسات | ۵ جلسه | ۱ تا ۳ جلسه |
مدت زمان بهبودی | ۱ هفته | ۲ الی ۴ هفته |
مراحل از بین بردن جای زخم با لیزر
اگر میخواهید درمان جای زخم با لیزر را انتخاب نمایید باید بدانید که این یک فرآیند گام به گام است که از مرحله اول که ارزیابی ساختار پوست زیباجو است تا انجام جلسات درمانی باید بهطور منظم و کامل طی شود؛ چراکه هر مرحله از درمان برای کاهش آثار زخم و بهبود کیفیت پوست طراحی شده است. در ادامه به بررسی این مراحل پرداخته میشود.
- مشاوره اولیه و ارزیابی وضعیت پوست و جای زخم: جلسه ارزیابی جای زخم و مشاوره یکی از پیشنیازهای اصلی درمان است که پزشک وضعیت پوست بیمار را بررسی میکند و نوع زخمها، عمق و محل آنها معاینه میشود. به این طریق پزشک اطمینان حاصل میکند که فرد شرایط مناسبی برای درمان با لیزر دارد یا خیر.
- آمادهسازی پوست و استفاده از کرم بیحسی: ناحیه آسیبدیده برای درمان لیزری آماده میشود. اگر درمان لیزر نیاز به تهاجم بیشتری داشته باشد مثل لیزر CO2، برای کاهش احساس درد از کرمهای بیحسی موضعی استفاده میشود. کرم بیحسی معمولاً ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع درمان روی پوست قرار میگیرد.
- انتخاب نوع لیزر و تنظیم دستگاه: انواع مختلف لیزرها مانند لیزر CO2، اربیوم یا لیزرهای دیگر برای درمان جای زخم متناسب با وضعیت بیمار توسط پزشک صورت میگیرد. اگر بیمار زخم عمیق داشته باشد برای درمان آن از لیزر CO2 استفاده میشود؛ اما اگر دارای زخم سطحیتر باشد از لیزر اربیوم استفاده میشود.
- شروع درمان لیزری: در روز درمان پزشک با کمک دستگاه شروع به تاباندن پالسهای نور لیزر به ناحیه زخم میکند. لایههای مختلف پوست هدف قرار میگیرند و تولید کلاژن و بازسازی بافت تحریک میشود.
مدت دوره لیزر جای زخم
یکی از نکاتی که بسیار نیز با آن مواجه شدهایم این است که گاهی برخی افراد گمان میکنند که پس از گذشت ۲ جلسه نتیجه دلخواه را گرفتهاند و دیگر نیاز به تکرار جلسه نیست. باید بدانید که هر روش درمانیای مدت زمان و دورهی خاص خود را دارد که اگر بخواهید به بهترین نتایج دست یابید، باید این دوره را منظم طی کنید. به خصوص لیزر جای بخیه تا روند ترمیم و بازسازی پوست به درستی باید ۵ جلسه کامل شود.
جلسه اول
در این جلسه، لیزر بر روی سطح پوست شما و جایی زخم وجود دارد، اعمال میشود تا از این طریق لایههای آسیبدیده به تدریج تبخیر شوند و تحریک کلاژنسازی شروع شود. این فرآیند در ۱ جلسه تنها شروعی برای لیزر جای زخم شما است که باعث بهبود ظاهر سطحی زخمها و کاهش قرمزی میشود.
جلسه دوم
در این جلسه تأثیر لیزر بر روی سطح پوست بهطور واضحتری قابل مشاهده است. هدف از این جلسه ادامه بهبود ظاهر زخم و کاهش برجستگیهای آن و دیگر مشکلات موجود در پوست است. لیزر به لایههای عمیقتر پوست نفوذ میکند و موجب ادامه فرآیند کلاژن سازی میشود.
جلسه سوم
در این جلسه کاهش عمق و اندازهی زخمها مدنظر است که لیزر به عمق بیشتری از پوست نفوذ میکند تا بافتهای آسیبدیده بهطور کاملتر ترمیم شوند. این مرحله کلاژن سازی را بیش از مراحل دیگر تحریک میکند. کاهش تیرگی و قرمزی زخمها در این جلسه رخ میدهد.
جلسه چهارم
در این جلسه تقویت و تکمیل فرآیند ترمیم اتفاق میافتد. لایههای سطحی و عمقی پوست هدف قرار میگیرد و کلاژن بیشتر و بافت پوست بهطور یکپارچه ترمیم شود. تغییرات واضحتری در ظاهر زخمها دیده میشود. زخمها کمکم صافتر و یکنواختتر میشوند.
جلسه پنجم
هرگونه مشکلاتی که در طی ۴ جلسه قبل ترمیم نشده است، در این جلسه هدف قرار میگیرد. از طرفی اگر پوست زیباجو به تعداد جلسات درمانی بیشتری نیاز داشته باشد، پزشک آن را برنامهریزی میکند. این فرآیند باید به تدریج و در طول زمان اتفاق بیفتد. به تدریج میتوانید تغییرات قابل ملاحظهای در بافت و ظاهر زخمها مشاهده کنید.
عملکرد لیزر در لیزر جای بخیه
در توضیح عملکرد لیزر میتوان بیان داشت که لیزر با استفاده از نور متمرکز انرژی خود را به لایههای مختلف پوست منتقل میکند. این انرژی به سلولهای آسیبدیده در ناحیه زخم نفوذ میکند و روند ترمیم پوست را تحریک میکند. در ابتدا لایههای سطحی پوست تحت تأثیر لیزر قرار میگیرند تا قرمزی، التهاب و جای زخم کاهش یابد. بازسازی ساختار پوست به کمک تحریک تولید کلاژن اتفاق میافتد و موجب تقویت استحکام و الاستیسیته آن میشود.
مراقبت های بعد لیزر جای زخم
بافت آسیبدیده در ناحیه بخیه به کمک لیزر، صافتر و یکنواختتر شده و به تدریج ترمیم میشود. بهطور خاص برجستگیهای زخم، تغییرات رنگدانهای و تفاوتهای بافتی در اثر لیزر کاهش مییابد. اگر میخواهید روند بازگشت پوستتان به حالت طبیعی تسریع شود بهتر است که به مراقبتهای بعد از درمان جای زخم با لیزر توجه کنید.
- پرهیز از حضور در محیطهایی نظیر باشگاه و ورزش جهت جلوگیری از کند شدن روند تولید کلاژن
- استفاده از کرم ضد آفتاب جهت جلوگیری از تابیدن آفتاب به پوست
- پرهیز از شستوشوی ناحیه برای جلوگیری از عفونت ناحیه
مراقبت های قبل از لیزر جای زخم
پزشک در جلسات مشاوره و ارزیابی پوست به معاینه پوست شما میپردازد و تمامی نکات و توصیههای لازم را برای مراقبتهای قبل از عمل را ارائه میدهد. رعایت این نکات موجب میشود که پوست شما برای درمان آماده شود. در ادامه به بررسی مراقبتهای قبل از لیزر پرداخته میشود.
- پرهیز از مصرف محصولاتی نظیر رتینوئید و گلیکولیک اسید
- پرهیز از استفاده از کرمهای لایهبردار
- خودداری از مصرف داروهای ضد التهابی
لیزر جای بخیه و زخم مناسب چه کسانی است؟
اگر از تغییرات رنگی، برجستگی یا زخمهای باقیمانده از جراحی رنج میبرید، از بین بردن جای زخم با لیزر برای شما مناسب است. یکی از روشهای مؤثر و پیشرفته در بهبود ظاهر پوست پس از جراحی یا آسیب، لیزر درمانی است که اگر دارای خصوصیات زیر هستید برای شما مناسب است.
- علاقهمند به جلوگیری از آسیبهای پوستی عمیق
- علاقهمند به رفع اسکارهای بزرگ و غیر زیبا
- دارای لکههای پوستی ناشی از اسکار
- علاقهمند به رفع جای بخیه و زخم
لیزر جای زخم مناسب چه کسانی نیست؟
درست است که لیزر درمانی امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است و توسط متخصصین پیشنهاد میشود، اما بهتر است بدانید که این درمان برای همه مناسب نیست. پزشکان در جلسه مشاوره با بررسی وضعیت شما و سوابق پزشکیتان نسبت به آنکه آیا برای شما مناسب است یا خیر، توضیح میدهند. اگر خصوصیات زیر را دارید بهتر است که از لیزر جای بخیه خودداری کنید.
- دارای سیستم ایمنی ضعیفی
- دارای پوست بسیار حساس
- دارای عفونتهای پوستی
- دوران بارداری یا شیردهی
هزینه درمان جای زخم با لیزر
مدت زمان ماندگاری درمان جای بخیه و زخم با لیزر
مزایای درمان جای زخم با لیزر
- قابل استفاده برای انواع زخمهای جراحی، سوختگی، آسیبدیدگی یا آکنه
- دقت بالا روی ناحیه زخم بدون آسیب رساندن به بافتهای سالم
- تحریک تولید کلاژن و کمک به تقویت و استحکام پوست
- کاهش قرمزی، تغییرات رنگی و بافت برجسته زخم
- نیاز به زمان بهبودی کوتاهتری
- بهبود زخمهای قدیمی و جدید
معایب و خطرات لیزر جای بخیه و زخم
- عدم تأثیر برای همه زخمها
- حساسیت به نور خورشید
- امکان تغییر رنگ پوست
- قرمزی، التهاب یا ورم
- نیاز به جلسات مکرر
- ریسک عفونت
لیزر جای زخم و بخیه در کلینیک پوست تهامی
سوالات متداول
هزینه از بین بردن جای زخم با لیزر در بهترین کلینیک پوست تهران چقدر است؟
هزینه از بین بردن جای زخم با لیزر در کلینیک پوست تهامی بر اساس عواملی نظیر تخصص پزشک، دستگاههای مدرن، وضعیت زیباجو و تعداد جلسات مورد نیاز او تعیین میشود.
تعداد جلسات لازم برای درمان جای زخم با لیزر چند جلسه است؟
تعداد جلسات لازم برای درمان جای زخم با لیزر ۵ جلسه است.
مدت زمان لیزر جای بخیه چقدر است؟
مدت زمان لیزر جای بخیه ۳۰ دقیقه است.
انواع لیزر جای بخیه کدام اند؟
انواع لیزر جای بخیه شامل لیزر اربیوم، CO2 و IPL است.
مراحل از بین بردن جای زخم با لیزر کدام اند؟
مراحل از بین بردن جای زخم با لیزر شامل مشاوره اولیه و ارزیابی وضعیت پوست و جای زخم، آمادهسازی پوست و استفاده از کرم بیحسی، انتخاب نوع لیزر و تنظیم دستگاه و شروع درمان لیزری است.
مزایای درمان جای زخم با لیزر کدام اند؟
مزایای درمان جای زخم با لیزر شامل بهبود ساختار پوست، تحریک تولید کلاژن، شفافیت پوست، بهبود یکدستی و رفع ناهمواریهای حاصل از انواع زخم است.
ماندگاری لیزر جای زخم چگونه است؟
ماندگاری لیزر جای زخم در صورت رعایت منظم جلسات برنامهریزی شده و مراقبتها دائمی است.
معایب لیزر جای زخم کدام اند؟
معایب لیزر جای زخم شامل قرمزی، التهاب یا ورم، نیاز به جلسات مکرر، عدم تأثیر برای همه زخمها و عفونت است.
لیزر جای زخم به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
لیزر جای زخم به افرادی با اسکارهای بزرگ و غیر زیبا، لکههای پوستی ناشی از اسکار و جای بخیه و زخم پیشنهاد میشود
چه کسانی باید از لیزر جای زخم پرهیز کنند؟
افرادی با مشکلاتی نظیر سیستم ایمنی ضعیفی، پوست بسیار حساس و عفونتهای پوستی بهتراست از لیزر جای زخم خودداری کنند.