پروتز سینه
پروتز سینه همان انتخاب ایدهآل برای بانوان در سنین بالای ۱۸ سال است که به دنبال فرم بدنی زیبا هستند. اگر به دنبال لیفت سینه، بهبود و افزایش حجم، اصلاح عدم تقارن در ناحیه سینه بدون فشار به بافت اطراف سینه هستید، جراحی پروتز سینه در کلینیک جراحی تهامی در ۱ جلسهی ۱ الی ۲ ساعته شما را از نتایج شگفتزده خواهد کرد. در عمل پروتز سینه با گذشت مدت زمان نقاهت ۴ الی ۶ هفتهای نتایجی ماندگار تا ۱۰ الی ۲۰ سال را به شما هدیه میدهد. در ادامه با ما همراه شوید تا از پروتز پستان و شیوه انجام آن در بهترین کلینیک جراحی آگاهی لازم را کسب نمایید.
برای رزرو نوبت یا تعیین وقت مشاوره واطلاع از تخفیف ها، لطفا فرم زیر را کامل کنید.
جراحی پروتز سینه چیست؟
جراحی پروتز سینه برای افرادی که به دلایلی نظیر فیزیک بدنی، ساختار بدن، افزایش سن، کاهش وزن، سرطان و بارداری با مشکلاتی نظیر کاهش حجم بافت سینه، از بین رفتن بافت سینه، شل شدگی و افتادگی پوست سینه روبهرو هستند، عمل پروتز سینه تهامی در ۱ جلسهی ۱ الی ۲ ساعته، انتخابی هوشمندانه و عقلانی است که میتواند موجب بهبود فرم بدن، افزایش حجم سینه، افزایش اعتمادبهنفس فرد، ایجاد تقارن و تعادل در ناحیه بالاتنه شود.
انواع پروتز پستان
در سالهای اخیر عمل پروتز سینه از روشهای متداول برای بازسازی و زیباسازی پستانها شناخته میشود که به دلیل کمک به زنان برای بازیابی حس اعتمادبهنفس و زیبایی طبیعی در زنانی که به دلایل مختلفی نظیر سرطان یا جراحیهای ترمیمی، بخشی از بافت پستان خود را از دست دادهاند، محبوبیت زیادی یافته است. دو نوع اصلی پروتزهای پستان، یعنی پروتزهای سیلیکونی و سالینی، هر کدام ویژگیها، مزایا و معایب منحصربهفردی دارند. با شناخت بهتری از کاربردها میتوانید آگاه لازم را کسب کنید.
پروتز سیلیکونی
پروتزهای سیلیکونی را میتوان اینگونه تعریف نمود که برای بیمارانی طراحیشدهاند که به دنبال بازسازی پستان پس از ماستکتومی (برداشتن سینه) یا از سویی بزرگ سازی سینهها برای دستیابی به اهداف زیبایی خود هستند.- ویژگی: پروتزهای سیلیکونی از ژل سیلیکون پرشدهاند که این ترکیب موجب ساختاری نرم و منعطف برای آن شده است که دارای شباهت زیادی به بافت طبیعی سینه است. این پروتزها به دلیل همین خصوصیت کمتر به حالت چین و چروک میافتند.
- مزایا: حس طبیعی در هنگام لمس به دلیل شباهت با بافت سینه، دارای حالت ثابتتر نسبت به پروتزهای سالینی، احتمال چین خوردگی کمتر
- کاندیدای مناسب: افراد علاقهمند به ظاهری طبیعی و نزدیک به بافت واقعی سینه، بانوان با حجم کافی بافت پستان جهت قرارگیری پروتز
- ریسک در صورت پارگی: تشخیص سختتر
- ماندگاری: ۱۰ الی ۱۵ سال
- هزینه: نسبتاً بالا
پروتز سالینی
اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که به دنبال روش سادهتری هستید و نگرانی بیشتری از بابت نشت پروتز دارید، این پروتزهای سالینی برای شما طراحیشده است که در صورت بروز مشکل، مایع جذب بدن میشود.- ویژگی: ترکیب اصلی این پروتزها، محلول نمک (سالین) است که کل پروتزهای سالینی با آن پرشدهاند و از سویی یک پوسته سیلیکونی دارند که در حین جراحی با محلول سالین پر میشود. مایع درون آن آبنمک است و در صورت نشت، مایع بدون خطر جذب بدن میشود.
- مزایا: ایمنی بالا در صورت پارگی و جذب آن به بدن در صورت پارگی، قابلیت تنظیم حجم توسط پزشک در حین جراحی جهت رسیدن آن به حالت ایدهآل
- کاندیدای مناسب: افراد بالای ۱۸ سال و نیازمند به افزایش حجم سینه، افراد با ترجیح به ایمنی بیشتر مواد سازنده پروتز جهت جذب آن به بدن
- ماندگاری: ۱۰ الی ۱۵ سال، نیازمند تعویض به دلیل مستعد نشت و چینخوردگی بودن
- ریسک در صورت پارگی: تشخیص راحتتر
- هزینه: نسبتاً پایین
مراحل عمل پروتز سینه
جراحی پروتز سینه چند مرحله اصلی را شامل میشود که از جلسه مشاوره تا روز عمل را در برمیگیرد. در ادامه، مراحل مختلف عمل پروتز سینه به ترتیب توضیح دادهشده است تا با آگاهی بیشتری در مسیر رسیدن به فرم بدنی ایدهآل خود قدم بردارید.
- جلسه مشاوره و ارزیابی: نخستین مرحله و درعینحال مهمترین مرحله را میتوان جلسه مشاوره با جراح پلاستیک دانست؛ چراکه جراح نیازها، اهداف و انتظارات بیمار را میشنود و به دقت بررسی میکند. در این جلسه انواع مختلف پروتزها (سیلیکونی یا سالینی) و اندازهها و شکلهای مختلف آنها به بیمار معرفی میشود تا به تصمیمگیری بهتر بیمار کمک کند.
- معاینات و آمادگیهای پیش از عمل: پس از جلسه مشاوره و در صورت اطمینان حاصل نمودن زیباجو و تصمیمگیری نهایی، باید جهت اطمینان از سلامت جسمانی وی معاینات پزشکی اولیهای انجام شود که شامل آزمایش خون، عکسبرداری از سینه (ماموگرافی) و بررسی سابقه پزشکی فرد است.
- تعیین تاریخ و برنامهریزی عمل: در این مرحله مراقبتهای لازم پیش از عمل به فرد توضیح داده میشود و پزشک توصیههای نهایی درباره آمادهسازی پیش از عمل را ارائه میدهد.
- روز عمل و بیهوشی و جراحی: بیمار به اتاق عمل منتقل میشود و با توجه به شرایط فردی و توافقات انجامشده بیهوشی عمومی برای وی انجام میشود. بهمنظور قرار دادن پروتز در بدن، جراح برشهای لازم را در نواحی از پیش تعیینشده زیر نظیر پستان، دور هاله نوک پستان یا زیر بغل ایجاد میکند. پس از قرار دادن پروتزها و حصول اطمینان از تقارن و حالت دلخواه برشها بخیه زده میشوند و ناحیه برش پانسمان میشود.
شیوه عملکرد پروتز سینه
پس از قرار گرفتن در بدن پروتز سینه هماهنگ شدن با بافتها و ساختارهای اطراف خود شروع میشود. در ادامه پس از قرارگیری در بدن به ترتیب و با جزئیات آورده شده است.
استقرار و تثبیت اولیه در موقعیت
به محض اتمام فرآیند جراحی، پروتز در محل موردنظر یعنی زیر بافت پستان و یا زیر عضله سینه قرار میگیرد که این نحوه قرارگیری بر اساس ویژگیهای بدنی فرد و توصیه جراح انتخاب میشود. در روزهای ابتدایی ممکن است پروتز کمی متحرک به نظر برسد اما به تدریج با پیوند با ساختار بدن در جایگاه خود ثابت میشوند.
تشکیل کپسول فیبروزی در اطراف پروتز
از مهمترین اتفاقاتی که پس از جای نمایی و قرارگیری پروتزهای سیلیکونی و سالینی در بدن رخ میدهد، لایهای از بافت همبند یا همان کپسول فیبروزی در اطراف پروتز تشکیل میشود که به صورت طبیعی توسط بدن ایجاد میشود و موجب احاطهی پروتز میشود. کپسول فیبروزی ضمن کمک به تثبیت پروتز نقش لایه محافظتی را ایفا میکند که از جابجایی پروتز و بروز عفونت جلوگیری میکند.
نکات تکمیلی در مورد نحوه عملکرد پروتز سینه
در خصوص هماهنگی پروتز با حرکات بدن میتوان بیان داشت که پس از مدتی، پروتز بهگونهای با بافتها و عضلات اطراف هماهنگ میشود که این مسئله موجب هماهنگی آن با حرکات طبیعی بدن تطابق یابد. پروتز بلافاصله پس از قرار گرفتن، حجم و شکل موردنظر را به سینه میدهد و تنها با کاهش تورم و کبودی فرم نهایی مشخص میشود. از سویی پروتزهای سیلیکونی و سالینی هر دو متناسب با دمای بدن طراحیشدهاند که بتوانند با گرمی و سردی تطابق پیدا کنند.
مراقبت های قبل از جراحی پروتز سینه
مراقبتهای قبل از جراحی پروتز پستان دارای نقشی اساسی در آمادهسازی بدن برای کسب تجربهی جراحی ایمن و موفق هستند. این مراقبتها به بهبود شرایط جسمانی فرد، کاهش عوارض احتمالی حاصل از جراحی و اطمینان از آمادگی کامل برای جراحی کمک میکنند. در ادامه به بیان مراقبتهای قبل از جراحی و عمل پروتز پرداخته میشود.
- ۸ ساعت قبل از پروتز سینه: ضرورت ناشتا بودن و پرهیز از خوردن و نوشیدن
- ۱ هفته قبل از پروتز سینه: خودداری از مصرف داروهای ضد التهاب به دلیل اثرگذاری بر انعقاد خون
- ۲ هفته قبل از پروتز سینه: قطع مصرف داروهای رقیقکننده خون جهت جلوگیری از افزایش خطر خونریزی، پرهیز از مصرف انگور، کشمش، سرکه، ادویه کاری به دلیل اثرگذاری بر انعقاد خون
- ۳ هفته قبل از پروتز سینه: خودداری از مصرف سیگار و الکل جهت جلوگیری از کاهش جریان خون و افزایش خطر عفونت و دیر بهبودی زخمها به دلیل نیکوتین
- خوردن آب آناناس و مرکبات از چند روز قبل از عمل
مراقبت های بعد از جراحی پروتز پستان
- ۴۸ ساعت پس از جراحی پروتز پستان: راه رفتن بهآرامی جهت کاهش تورم در ناحیه تحت درمان، امکان استحمام
- ۱ الی ۲ هفته پس از پروتز سینه: خودداری از انجام فعالیتهایی نظیر رانندگی کردن
- ۲ هفته پس از پروتز سینه: خودداری از بلند کردن بیش از حد دستها جهت جلوگیری از وارد آمدن فشار بر عضلات سینه، پرهیز از استعمال دخانیات جهت کمک به تسریع بهبودی
- ۳ هفته پس از پروتز سینه: رعایت اصول خوابیدن نظیر خوابیدن به پشت جهت جلوگیری از حرکت پروتزها و تثبیت بهتر آنها
- استفاده منظم از داروهای تجویزشده (مسکن و آنتیبیوتیک) جهت کاهش درد و جلوگیری از عفونت در ناحیه جراحی
- پوشیدن سوتینهای مخصوص طبی در کل فرآیند خود مراقبتی جهت ایجاد فشار یکنواخت و ثابت بر روی پروتزهای سینه و جلوگیری از جابجایی آنها و کمک به تثبیت بهتر پروتز
- مراجعه منظم برای جلسات پیگیری با پزشک جهت اطمینان از روند بهبودی و تشخیص بهموقع هرگونه مشکل احتمالی
- اجتناب از تماس مستقیم با آب و محصولات شیمیایی روی زخمها جهت جلوگیری از احتمال ایجاد عفونت
- سرمادرمانی به کمک کمپرس یخ جهت جلوگیری از احساس درد و کمک به بهبود تورم و کبودی
عمل پروتز سینه مناسب چه کسانی است؟
- دارای سینههای کوچک و علاقهمند به ایجاد حجم و فرمی طبیعی جهت رضایت از ظاهر
- دارای سینههای نامتقارن و علاقهمند به ایجاد تقارن و هماهنگی بیشتر بین سینهها
- دارای مشکل کاهش وزن حجم سینههای خود به دلیل بارداری
- جراحی ماستکتومی
جراحی پروتز سینه مناسب چه کسانی نیست؟
- بیماریهای خود ایمنی یا مشکلات سیستم ایمنی ضعیف و ضعف در سیستم ایمنی، خطر بروز عفونت و امکان افزایش مشکلات ناشی از ایمپلنت
- زنان باردار یا شیرده به دلیل اثرات منفی تغییرات هورمونی و جسمانی در این دوران
- مشکلات سلامتی مزمن مانند دیابت کنترل نشده یا مشکلات قلبی
- سابقه عفونتهای مکرر یا واکنشهای حساسیتی شدید
- انتظارات غیرواقعی از نتیجه جراحی
هزینه پروتز سینه چقدر است؟
جراحی پروتز سینه به دلیل حساسیت بالای عمل آن باید در کلینیک با تیم جراحی مجرب و باتجربه انجام شود تا از آسیب به بافتهای بدن و عفونت جلوگیری شود. به همین دلیل بهتر است که در عمل پروتز پستان و بزرگ کردن سینه به موقعیت جغرافیایی کلینیک، برند پروتز، نوع پروتز، تیم جراحی کلینیک، تجهیزات و دستگاههای مدرن، تکنیکهای بهکاررفته و هزینه بیهوشی و آزمایشات در تعیین هزینه پروتز سینه مؤثر هستند.
ما در کلینیک جراحی تهامی تخصص و کیفیت را گرد هم آوردهایم که با اطمینان خاطر در کنار ما به مسیر زیبایی وارد شوید و درنهایت به فرم ایدهآل خود دست یابید. جهت آگاهی از هزینهها میتوانید از راههای ارتباطی فوق با ما در تماس باشید.
مدت زمان ماندگاری جراحی پروتز سینه
مزایای عمل پروتز سینه
جراحی پروتز سینه را میتوان یکی از روشهای محبوبی دانست که برای بهبود شکل و سایز سینهها طرفداران بسیاری پیداکرده است. این عمل جراحی زیبایی به بانوانی که از اندازه یا فرم سینه خود ناراضی هستند، کمک میکند تا به ظاهری دلخواه برسند تا اعتمادبهنفس بیشتری داشته باشند. در ادامه مزایای پروتز سینه بررسی میشود.
- بازسازی سینه پس از جراحی ماسکتومی و کمک به بازگشت ظاهر طبیعیتر
- اصلاح عدم تقارن سینهها جهت کمک به اختلاف اندازه و شکل سینهها
- افزایش اعتمادبهنفس به دلیل دستیابی به ظاهری مطابق با خواسته
- نتایج سریع و ماندگار در مقایسه با ورزش یا کرمهای حجم دهنده
خطرات و معایب جراحی پروتز سینه
در کنار مزایای فراوان پروتز پستان، جراحی پروتز سینه نیز همانند دیگر روشهای جراحی میتواند با خطرات و معایبی همراه باشد. برخی از این مشکلات بر سلامتی و راحتی بیمار تأثیر میگذارند و در مواردی نیاز به عمل مجدد یا مراقبتهای بسیار خاص دارند. در ادامه به بررسی خطرات و معایب پروتز سینه پرداخته میشود.
- عفونت و التهاب در صورت عدم رعایت بهداشت و مراقبتهای لازم
- تغییر حس در سینهها در قالب کاهش یا افزایش حس در سینهها
- خطرات بیهوشی و امکان واکنش آلرژیک و عوارض بیهوشی
- تجمع مایع یا بافت اسکار به دلیل واکنش بدن به پروتز
- پارگی یا نشت پروتز در طول زمان به دلیل ضربه
جراحی پروتز سینه در کلینیک جراحی تهامی
جراحی پروتز سینه در کلینیک جراحی تهامی به شما این امکان را میدهد که با ارزیابی و معاینه پزشکی دقیق بتوانید با آگاهی لازم در مسیر زیبایی خود گام بردارید. تمرکز تیم مجرب پزشکی تهامی بر آن است که بهترین خدمات را در به بانوان عزیز در عمل پروتز پستان ارائه دهد. جهت رزرو نوبت برای عمل پروتز سینه به صفحهی نوبت دهی کلینیک تهامی مراجعه کنید.
سوالات متداول درباره پروتز سینه
هزینه جراحی پروتز سینه در بهترین کلینیک جراحی تهران چقدر است؟
هزینه جراحی پروتز سینه به عواملی نظیر موقعیت جغرافیایی کلینیک، برند پروتز، نوع پروتز، تیم جراحی کلینیک، تجهیزات و دستگاههای مدرن، تکنیکهای بهکاررفته و هزینه بیهوشی و آزمایشات وابسته است.
تعداد جلسات لازم برای عمل پروتز سینه چند جلسه است؟
تعداد جلسات لازم برای عمل پروتز سینه ۱ جلسه است.
مدت زمان عمل پروتز پستان چقدر است؟
مدت زمان عمل پروتز پستان ۱ الی ۲ ساعت است.
دوران نقاهت جراحی پروتز سینه چقدر است؟
دوران نقاهت جراحی پروتز سینه حداکثر ۲ هفته است.
ماندگاری نتایج عمل پروتز سینه چقدر است؟
ماندگاری نتایج عمل پروتز سینه ۱۰ الی ۲۰ سال است.
انواع پروتز پستان کدام اند؟
انواع پروتز پستان شامل پروتزهای سیلیکونی و پروتزهای سالینی هستند.
مراحل عمل پروتز سینه کدام اند؟
مراحل عمل پروتز سینه شامل جلسه مشاوره و ارزیابی، معاینات و آمادگیهای پیش از عمل، تعیین تاریخ و برنامهریزی عمل و روز عمل و بیهوشی و جراحی است.
مزایا پروتز سینه کدام اند؟
افزایش حجم، بهبود فرم، جبران بافت از دست رفتهی سینه و بهبود و اصلاح تقارن سینه از مزایا پروتز سینه است.
خطرات پروتز سینه کدام اند؟
احتمال آسیب به بافت سینه و اطراف آن، عفونت، عدم تقارن و جابهجایی پروتز از خطرات پروتز سینه است.
پروتز سینه برای چه کسانی مناسب است؟
افراد با مشکلاتی نظیر حجم بافت سینه، از بین رفتن بافت سینه، شل شدگی و افتادگی پوست سینه کاندید مناسبی برای پروتز سینه هستند.