اشتراک گذاری:

برای رزرو نوبت یا تعیین وقت مشاوره و اطلاع از تخفیف ها، لطفا فرم زیر را کامل کنید.

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.

نکروز بعد از تزریق چربی

علائم نکروز تزریق چربی چیست و چگونه عفونت ناشی از نکروز بعد از عفونت با تزریق چربی را می توان درمان کرد؟
فهرست مطالب

نکروز بعد از تزریق چربی را می‌توان یکی از عوارضی دانست که در صورت تزریق بیش از حد چربی و واکنش بدن ممکن است رخ بدهد. مطالعات پیرامون علائم نکروز بعد از تزریق چربی نشان داده‌اند که بسته به نوع عمل جراحی و شرایط بیمار ممکن است این عارضه به ویژه در ناحیه سینه در حدود ۲٪ تا ۱۸٪ رخ دهد. عفونت نکروز بعد از تزریق چربی می‌تواند زیباجو را با مشکلاتی نظیر احساس درد و گرما در ناحیه و عوارض شدیدتر روبه‌رو کند. در ادامه با همه چیز در مورد درمان نکروز تزریق چربی آشنا خواهید شد.

نکروز بعد از تزریق چربی چیست؟

عفونت نکروز بعد از تزریق چربی از عوارض شایعی است می‌تواند پس از تزریق چربی به نواحی مختلف صورت و بدن رخ دهد. جنوا و همکاران در پژوهشی با عنوان Breast Fat Necrosis که در سال ۲۰۲۳ نیز انجام شده است، بیان داشتند که میزان گزارش ‌شده نکروز چربی پس از پیوند چربی به ویژه در ناحیه سینه بین ۲ تا ۱۸ درصد است. نکروز چربی بعد از تزریق چربی یا همان گوله شدن چربی در بدن یک نتیجه معمول پس از پیوند چربی شناخته می‌شود. خون رسانی به چربی پیوند شده و از بافت‌های اطراف توسط انتشار و نئوواسکولاریزاسیون در این فرآیند صورت می‌گیرد.

نکروز چربی چیست؟

نکروز چربی را می‌توان در نتیجه کاهش یا قطع جریان خون در یک ناحیه خاص از بدن و صورت تعریف نمود. بررسی علائم نکروز بعد از تزریق چربی نشان داده است که این وضعیت اغلب در زمانی رخ می‌دهد که آسیب‌های مکانیکی، اختلال در خون‌رسانی و یا واکنش‌های التهابی موجب شود که سلول‌های چربی نتوانند زنده بمانند.

آیا نکروز بعد از تزریق چربی خطرناک است؟ راه های درمان نکروز بعد از تزریق چربی صورت و بدن

بهتر است بدانید که در زمان تزریق چربی اگر سلول‌های چربی انتقال‌یافته به محیط جدید نتوانند به اندازه کافی اکسیژن و مواد مغذی دریافت کنند، مرگ سلول چربی رخ می‌دهد. سلول‌های چربی پس از مرگ به صورت توده‌ها و برجستگی‌هایی قابل لمس و مشاهده ظاهر می‌شوند.

نکروز بعد از تزریق چربی به صورت

اگر شما نیز قصد تزریق چربی به صورت خود را دارید بهتر است بدانید که نکروز بعد از تزریق چربی به صورت یکی از عوارض شایعی است که ممکن است با آن مواجه شوید. انسداد عروق کوچک یا خون‌رسانی ناکافی به سلول‌های چربی تزریق شده به صورت موجب مسدود شدن جریان خون در شریان‌ها می‌شود. افتادگی صورت، تشکیل زخم یا بافت مرده از علائم آن است.

نکروز بعد از تزریق چربی به سینه

نکروز چربی در سینه حدود ۲ الی ۱۸ درصد در تزریق چربی به این ناحیه شایع است. حجم بالای تزریق، آسیب مکانیکی به بافت، یا انسداد عروق را می‌توان از عوامل اصلی‌ای دانست که موجب نکروز بعد از تزریق چربی به سینه می‌شود. توده‌های سخت، تغییر شکل، التهاب و دفرمه شدن سینه از علائم این نوع از نکروز است.

نکروز بعد از تزریق چربی به دست

نرسیدن خون کافی به چربی تزریق ‌شده به ناحیه دست موجب بروز نکروز می‌شود. سلول‌های چربی تزریق شده باید بتوانند اکسیژن و مواد مغذی را دریافت کنند اما خون‌رسانی ضعیف به پوست نازک این ناحیه از بدن موجب می‌شود که این اتفاق رخ ندهد و مرگ سلولی صورت گیرد.

نکروز بعد از تزریق چربی به باسن

آنچه موجب نکروز بعد از تزریق چربی به باسن می‌شود را می‌توان فشار به عروق به دلیل حجم بزرگ‌تر ناحیه‌ی تزریق دانست. انسداد عروق ناشی از تزریق عمقی یا استفاده از حجم زیاد چربی در یک جلسه موجب مرگ سلول چربی و ایجاد توده و برجستگی در این ناحیه می‌شود.

نکروز بعد از تزریق چربی به نواحی فرورفته بدن

گاه به دلیل لیپوساکشن و عوارض آن فرورفتگی‌هایی در بدن زیباجو وجود دارد که قصد پر کردن آن با چربی را دارد. آنچه موجب نکروز بعد از تزریق چربی به این نواحی می‌شود را می‌توان خون‌رسانی ناکافی به سلول‌های چربی تزریق شده دانست. محدود بودن عروق خون‌رسان در بافت آسیب‌دیده یا تزریق نادرست زمینه را برای نکروز فراهم می‌آورند.

نکروز بعد از تزریق چربی به ساق پا

افرادی که ساق پای نازک دارند و می‌خواهند به بهبود فرم پاهای خود کمک کنند بهتر است بدانند که ممکن است با نکروز بعد از تزریق چربی به ساق پای خود مواجه شوند. ساق پا به دلیل فشار بالا و خون‌رسانی متغیر به ناحیه یکی از نواحی‌ای است که بسیار مستعد نکروز است.

دلایل نکروز بدن بعد از تزریق چربی چیست؟

نکروز بعد از تزریق چربی به زیر چشم

انسداد شریانی یا استفاده از تکنیک‌های نادرست را می‌توان یکی از عواملی دانست که موجب نکروز زیر چشم می‌شود. زیر چشم به دلیل پوست نازک و عروق کوچک از نواحی مستعد نکروز در صورت است. علائم نکروز زیر چشم شامل تیرگی، تورم، درد و در موارد شدید، فرورفتگی یا زخم است.

نکروز بعد از تزریق چربی به لب

اگر قصد تزریق چربی به لب‌های خود را دارید بهتر است بدانید که این ناحیه از صورت به دلیل شبکه غنی عروق از نواحی‌ای است که بسیار مستعد نکروز است. آنچه موجب نکروز بعد از تزریق چربی در ناحیه لب می‌شود را می‌توان تزریق مستقیم به داخل شریان یا استفاده از حجم زیاد چربی دانست.

نکروز بعد از تزریق چربی به شکم

تزریق نادرست یا آسیب به عروق حین فرآیند تزریق چربی به ناحیه شکم را می‌توان عاملی دانست که موجب نکروز بعد از تزریق چربی به شکم می‌شود. نکروز در شکم به دلیل آسیب به عروق ناحیه یا حجم زیاد تزریق رخ می‌دهد. علائم این نوع از نکروز را می‌توان شامل قرمزی، تورم، درد و در موارد شدید، ایجاد زخم نکروتیک است.

چه عواملی باعث نکروز بعد از تزریق چربی می شوند؟

دانستن علائم نکروز بعد از تزریق چربی و علل بروز آن به شما کمک خواهد کرد که در صورت مشاهده هر یک بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن به پزشک خود مراجعه کنید و از عوارض شدیدتر آن جلوگیری کنید. استفاده از تکنیک‌های نامناسب، تزریق بیش از حد چربی در یک ناحیه، عدم تأمین خون کافی به همه سلول‌ها، فشار یا آسیب مکانیکی به بافت، مرگ بافتی و یا آلودگی محیط کلینیک و ابزارها از عوامل بروز نکروز بعد از تزریق چربی هستند. آشنایی با این عوامل برای درمان نکروز تزریق چربی ضروری است.

تکنیک غلط تزریق چربی

یکی از اصلی‌ترین دلایل ایجاد نکروز چربی را می‌توان تکنیک تزریق نامناسب چربی دانست. به همین دلیل است که اصرار بر آن است که کلینیکی معتبر را برای تزریق چربی انتخاب نمایید که علاوه بر محیط آرام و بهداشتی، تیم مجرب پزشکی نیز داشته باشد. تزریق چربی به داخل شریان‌ها یا وریدها موجب انسداد عروق و جریان خون می‌شود.

بیماری‌های التهابی

بهتر است بدانید که یکی از عواملی که می‌تواند موجب نکروز پس از تزریق چربی را تشدید کند، بیماری‌های التهابی سیستمیک مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس یا واسکولیت زیباجو است. اختلال در خون‌رسانی به بافت‌ها، عدم رسیدن مواد مغذی و اکسیژن به بافت تزریق‌شده و کاهش توانایی بدن در ترمیم آسیب‌های بافتی در اثر بیماری التهابی رخ می‌دهد.

تزریق بیش از حد چربی

بهتر است بدانید که در صورت تزریق حجم زیاد چربی تنها در یک جلسه آنچه عاید فرد می‌شود نه تنها اندامی زیبا نیست، بلکه به دلیل فشار زیادی به بافت‌ها و عروق، خون‌رسانی به سلول‌های چربی مختل می‌شود. در صورتی که سلول‌های چربی تزریق شده اکسیژن کافی را دریافت نکنند تجمع توده‌های چربی و فشار مکانیکی روی عروق موجب نکروز می‌شود.

انفارکتوس

انفارکتوس را می‌توان حالتی تعریف نمود که در اثر آن جریان خون در یک شریان به‌طور کامل قطع می‌شود. ورود چربی به داخل شریان یا ایجاد فشار زیاد بر روی عروق در تزریق چربی، بروز انفارکتوس شایع است. انسداد شریانی باعث می‌شود بافت‌ها از اکسیژن و مواد مغذی محروم شوند. این مسئله موجب بروز نکروز می‌شود.

سموم در بدن

اختلالات متابولیکی، مصرف الکل، مواد مخدر یا تجمع مواد شیمیایی در بدن بیمار که از آن‌ها به عنوان سموم بدن نیز یاد می‌شود، از عواملی هستند که زمینه را برای نکروز بعد از تزریق چربی فراهم می‌کنند. عملکرد عروق خونی در اثر این سموم مختل می‌شود و از طرفی جریان خون نیز کاهش می‌یابد.

عفونت

یکی از دلایل شایع نکروز چربی را می‌توان عفونت معرفی نمود. علائم عفونت بعد از تزریق چربی که به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در زمان تزریق یا وجود عوامل بیماری‌زا در بدن بیمار بروز می‌کند شامل تورم، قرمزی، گرمی ناحیه، درد مداوم و ترشح چرک یا مایعات است. این عفونت می‌تواند گسترش یابد و نکروز شدیدتری ایجاد کند.

علائم نکروز بعد از تزریق چربی

در پاسخ به این سؤال که علائم نکروز چربی چیست؟ می‌توان بیان داشت که به‌طورکلی این علائم شامل ایجاد توده و برجستگی در ناحیه تزریق، مرگ سلول پوستی، درد، تورم، قرمزی، گرما در ناحیه تزریق، تاول پوستی، مرگ سلول‌های پوستی و عفونت است. آشنایی با علائم نکروز بعد از تزریق چربی به شما کمک می‌کند تا با مشاهده هر یک، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید. همچنین اگر می‌خواهید از این علائم در امان باشید، به نکات مراقبتی توجه ویژه‌ای داشته باشید.

ایجاد برجستگی و یا توده بر روی پوست

تشکیل برجستگی یا توده در محل تزریق چربی از علائم نکروز بعد از تزریق چربی است. مرگ سلول‌های چربی یا تجمع غیرطبیعی چربی‌های نکروتیک از عوامل اصلی تشکیل این توده‌ها هستند. این برجستگی‌ها سفت، گوله مانند و دردناک در هنگام لمس هستند که ظاهر پوست زیباجو را تغییر می‌دهند.

مرگ سلول‌های پوستی

یکی از نشانه‌های واضح نکروز بعد از تزریق چربی را می‌توان مرگ سلول‌های پوستی دانست. کاهش خون‌رسانی به بافت و انسداد عروق خونی زمینه را برای مرگ سلول پوستی فراهم می‌آورند. تغییر رنگ پوست، قرمز یا بنفش در مراحل ابتدایی نکروز، در مراحل پیشرفته نکروز سفید یا سیاه و ایجاد زخم‌های عمیق یا اسکار از علائم مرگ سلولی هستند.

تعریق بیش از حد

نشانه‌ای از التهاب یا استرس بدن در واکنش به نکروز چربی را می‌توان تعریق بیش از حد دانست. تحریک اعصاب یا واکنش سیستم ایمنی بدن به آسیب بافتی می‌تواند در قالب تعریق خود را نشان دهد. گاه ممکن است تعریق، تورم و قرمزی همزمان با یکدیگر ایجاد شود که نشان دهنده‌ی عفونت است.

تاول پوستی

تجمع مایعات زیر پوست یا مرگ سلول‌ها در سطح بافت را می‌توان از عواملی دانست که موجب بروز تاول پوستی در ناحیه پوست می‌شوند. اختلال جریان خون و مرگ بافت‌های سطحی موجب پدیدار شدن این تاول‌ها حاوی مایع شفاف یا چرک می‌شوند و به صورت برجستگی در پوست قابل مشاهده هستند.

گسترش قرمزی

اگر می‌خواهید بدانید کدام علائم نشانه‌ای از التهاب، عفونت یا آغاز نکروز چربی است، بهتر است بدانید که قرمزی در ناحیه تزریق چربی شروع فرآیند نکروز است. گرمی، تورم و حساسیت در کنار قرمزی ایجاد می‌شوند که ممکن است به مرور نیز گسترش یابند و به نکروز شدید منجر شوند.

درد و تورم

بهتر است بدانید که یکی از علائم اولیه نکروز چربی، درد و تورم است. انسداد عروق خونی و التهاب در ناحیه تزریق را می‌توان از عواملی دانست که می‌تواند موجب درد و تورم در این ناحیه شود. این علائم اغلب با تغییر رنگ پوست و حساسیت به لمس همراه هستند.

عفونت نکروز بعد از تزریق چربی

عفونت نکروز بعد از تزریق چربی یکی از عوارض مهم مرتبط با نکروز چربی است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد. تجمع سلول‌های چربی مرده در ناحیه‌ای از صورت و بدن که تزریق در آن انجام شده است، می‌تواند محیطی مناسب برای رشد باکتری‌ها فراهم کند. قرمزی، تورم، درد و ترشح چرک از ناحیه تزریق یا حتی ایجاد آبسه یا فیستول از علائمی است که نشان می‌دهد ناحیه تزریق دچار نکروز و عفونت شده است.

راه های درمان نکروز تزریق چربی

اگر می‌خواهید از علائم نکروز بعد از تزریق چربی در امان باشید، بهتر است کلینیکی معتبر را برای این اقدام انتخاب کنید. ما در کلینیک تهامی تیمی مجرب را گرد هم آورده‌ایم و استفاده از تجهیزات و متدهای روز را مد نظر قرار داده‌‎ایم. عفونت نکروز بعد از تزریق چربی می‌تواند بسیار مشکل آفرین باشد و در صورت عدم رسیدگی تشدید شود. در ادامه روش‌های درمان نکروز تزریق چربی شرح داده شده است.

روش درمان توضیحات
تخلیه‌ی ناحیه آسیب دیده با سوزن تخلیه چربی مرده یا مایعات انباشته در ناحیه نکروتیک برای کاهش التهاب و بهبود خون‌رسانی
داورهای ضد التهابی کاهش تورم و درد مرتبط با نکروز چربی و کمک به ترمیم بافت آسیب‌دیده
جراحی برداشتن بافت نکروتیک به ‌صورت جراحی برای پیشگیری از گسترش آسیب و بازسازی ناحیه تزریق.
اوزون تراپی تزریق گاز اوزون برای بهبود اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها و تحریک فرآیندهای ترمیمی طبیعی در ناحیه آسیب‌دیده
آرتروپلاستی بازسازی یا تعویض مفصل آسیب‌دیده
وکیوم استفاده از دستگاه‌های وکیوم برای افزایش جریان خون موضعی و تسریع روند بهبود در ناحیه نکروز شده.

 

/*display: none;*/ e.preventDefault(); // جلوگیری از تغییر صفحه var pageUrl = $(this).attr("href"); // گرفتن لینک صفحه var targetElement = $('#popup #content'); // گرفتن عنصر هدف // بارگذاری محتوای صفحه درون تگ مشخص شده $("#popup").fadeIn(); // نمایش پاپ‌آپ بعد از بارگذاری // بستن پاپ‌آپ // جلوگیری از بسته شدن پاپ‌آپ هنگام کلیک داخل آن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

مطالب مشابه
نحوه خوابیدن بعد از ساکشن غبغب
مدت زمان ماندگاری تزریق چربی
عمل بوکال فت مردان
اسکرول به بالا

فرم رزرو نوبت و دریافت مشاوره

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.

فرم رزرو نوبت

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.