تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری

عوارض و خطرات تزریق ژلو فیلر در دوران بارداری و شیردهی
فهرست مطالب

شناخت عوارض و مزایا تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری به شما کمک می‌کند تا با آگاهی بیشتری به این روش بپردازید. اغلب پزشکان پیشنهاد می‌کنند که تزریق فیلر در بارداری صورت نگیرد؛ چراکه بانوان در این دوران حساسیت پوستی، تورم و تغییرات هورمونی بالایی را تجربه می‌کنند. تزریق ژل در بارداری می‌تواند از طریق ورود مواد شیمیایی بی‌کیفیت موجب آسیب به جنین شود. در ادامه با همه چیز در مورد تزریق ژل در شیردهی و بارداری آشنا می‌شوید.

تزریق فیلر در دوران بارداری و شیردهی

در دوران بارداری یا شیردهی به سر می‌برید؟ می‌خواهید زیبایی را مجدد به پوست خود بازگردانید؟ بهتر است نسبت به شرایط تزریق فیلر در بارداری اطمینان حاصل کنید. تزریق فیلر یکی از روش‌های پرطرفدار برای رفع چین ‌و چروک و افزایش حجم در نواحی مختلف صورت است؛ اما ممکن است برای زنان باردار مناسب نباشد.

تزریق ژل و فیلر در دوران بارداری چه مزایا و معایبی دارد؟

هرچند تاکنون تحقیقات عوارض تزریق فیلر در شیردهی را اثبات نکرده‌اند. دلایل آن‌که پزشکان مادران باردار را از انجام تزریق فیلر منع می‌کنند آن است که خود و کودکشان از عوارض تزریق ژل در شیردهی و بارداری در امان باشند. ژل و فیلر هرچقدر هم بی‌ضرر باشند ممکن است مشکلاتی را برای جنین و حتی خود مادر ایجاد کنند.

  • تغییرات هورمونی و حساسیت‌های بیشتر بدن در زمان بارداری
  • ارتباط جنین با خون مادر و ورود هر چیز از خون مادر به جنین

عوارض تزریق فیلر در دوران بارداری

تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری نشان داده است که می‌تواند عوارضی را متوجه مادر و جنین بکند. این در حالی است که تزریق فیلر و ژل در حالت عادی روشی ایمن و کم تهاجم است. درست است که تاکنون پزشکان به موردی که عوارض تزریق فیلر در دوران بارداری را نشان دهد، برنخورده‌اند؛ اما پیشبینی می‌شود ترکیبات فیلر و ژل می‌تواند مشکل آفرین باشد. ازاین‌رو بهتر است که در هنگام تزریق ژل در بارداری و یا تزریق فیلر در شیردهی به این احتمالات توجه کنید.

عوارض تزریق ژل و فیلر در دوران بارداری و تاثیر آن بر سلامتی نوزاد

  • واکنش‌های آلرژیک: به دلیل تغییرات سیستم ایمنی بدن زنان باردار حساس‌تر از زنان دیگر است و ممکن است موجب شود که به مواد تزریقی واکنش آلرژیک نشان دهد.
  • التهاب و عفونت: حساسیت بالای زنان باردار یا زنان در دوران شیردهی موجب می‌شود که التهاب یا در برخی موارد عفونت ایجاد شود. تزریق ژل در دوران شیردهی موجب تغییرات در گردش خون زنان باردار می‌شود و از سویی موجب تورم نیز می‌شود.
  • تورم بیش از حد: احتباس مایعات در بدن در اثر تغییرات هورمونی در دوران بارداری رخ می‌دهد. ازاین‌رو بهتر است تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری صورت نگیرد.
  • تغییر نتایج به دلیل تغییرات هورمونی: بررسی تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری نشان داده است که تغییرات هورمونی و افزایش حجم خون موجب می‌شود که جابجایی یا ناهماهنگی در ظاهر ژل و فیلر ایجاد شود.
  • افزایش حساسیت به درد: بررسی تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری نشان داده است که زنان در این دوران نسبت به دیگر دوران زندگی خود دارای حساسیت بیشتری نسبت به درد هستند.
  • خطر انسداد عروق: یکی از نکاتی که پزشکان هنگام بررسی تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری با آن برخورد کرده‌اند آن است که اگر تزریق ژل در دوران بارداری به درستی انجام نشود، می‌تواند باعث انسداد عروق خونی شود. انسداد عروق در صورت تزریق ژل در شیردهی موجب تورم و کبودی می‌شود.
  • ریسک عدم بهبود کامل پس از تزریق: یکی از عوارض احتمالی تزریق فیلر در دوران شیردهی را می‌توان کند شدن روند ترمیم و بهبودی به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی بدن دانست.
  • اثرات ناشناخته مواد فیلر بر سلامت مادر و جنین: از دیگر عوارض تزریق ژل در بارداری می‌توان به نبود تحقیقات کافی در مورد اثرات طولانی مدت مواد تزریقی در دوران بارداری و شیردهی اشاره داشت.
  • تداخل با روش‌های درمانی احتمالی در دوران بارداری: در صورت بروز عوارض، درمان آن‌ها ممکن است به دلیل محدودیت‌های دارویی دوران بارداری پیچیده‌تر شود.

آیا تزریق ژل در بارداری و شیردهی خطرناک است؟

پزشکان در ارتباط با تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری بیان داشته‌اند که درست است این روش برای بهبود ظاهر و رفع چین‌ و چروک‌ها مناسب است و ترکیبات آن اغلب با بدن سازگار هستند؛ اما برای زنان باردار پیشنهاد نمی‌شود. تزریق فیلر در بارداری به دلیل شرایط خاص بدن نباید بدون مشورت پزشک انجام شود. همواره سؤالات بسیاری در خصوص تزریق ژل در بارداری مطرح شده است که بهتر است با آگاهی کامل وارد این مسیر درمانی شوید.

  • ورم زیاد در زنان باردار به دلیل بالا بودن سطح استروژن امری مشهود است. از عوارض تزریق فیلر در بارداری و شیردهی می‎توان به آن اشاره داشت که تزریق موجب ورم بیشتر در مادر می‌شود.
  • تغییرات هورمونی در بدن زنان باردار یا شیرده می‌تواند خطر ابتلا به عوارض جانبی ناشی از تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری را افزایش دهد.
  • تغییرات هورمونی را می‌توان از عوارض شایع در دوران بارداری دانست که در ترکیب با از تزریق فیلر و ژل در دوران بارداری می‌تواند موجب تغییر ظاهر پوست شود.
  • یکی از نکات مهم در خصوص تزریق ژل در شیردهی آن است که مواد شیمیایی موجود در ژل و فیلر می‌تواند از طریق شیر مادر وارد بدن کودک شود و موجب بروز عارضه در وی گردد.

نکات مهم تزریق فیلر در بارداری و شیردهی

تزریق فیلر در بارداری و شیردهی بهتر است صورت نگیرد؛ اما اگر می‌خواهید از مزایا تزریق ژل در بارداری بهره‌مند شوید بهتر است که حتماً با پزشک خود مشورت نمایید. این دوران که زمانی پر از تغییرات جسمانی و عاطفی برای بانوان است موجب حساسیت پوست و تغییرات هورمونی می‌شود. این تغییرات در کنار تزریق ژل در بارداری موجب بروز عارضه‌هایی برای کودک و مادر می‌شود. تزریق ژل در شیردهی و بارداری ممکن است نتایج زیر را به همراه داشته باشد.

نکات توضیحات
انسداد عروق ایجاد تورم، کبودی و ورم
تأثیر بر رشد جنین ورود مواد شیمیایی ژل از طریق خون مادر به جنین و کودک
احتمال عدم تقارن پس از زایمان احتمال ایجاد عدم تقارن در ناحیه تزریق شده پس از زایمان به دلیل از بین رفتن ورم‌های طبیعی بدن

 

دریافت مشاوره آنلاین

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
مطالب مشابه
مزایا و معایب تزریق بوتاکس
مزایا و معایب تزریق آنزیم و تخلیه ژل
مزایا و معایب لیفت با نخ
اسکرول به بالا

فرم مشاوره

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.