سلول درمانی جای زخم

سلول درمانی جای زخم ناهمواری‌هایی که موجب آسیب به زیبایی پوست شما شده است را از میان می‌برد. درمان سلولی زخم در کلینیک پوست تهامی در ۴ جلسه‌ی ۱ ساعته افقی امیدبخش است که زخم‌ها را التیام می‌بخشد. پس از گذشت دوران نقاهت ۱ هفته‌ای از درمان زخم با سلول های بنیادی نتایج ماندگار تا حدود ۳ سال را تجربه می‌کنید. در ادامه ما با توضیح چیستی و چگونگی ترمیم زخم با سلول بنیادی شما را جهت انتخاب بهترین کلینیک پوست آشنا می‌کنیم.

برای رزرو نوبت یا تعیین وقت مشاوره واطلاع از تخفیف ها، لطفا فرم زیر را کامل کنید.

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
آنچه در ادامه می خوانید

سلول درمانی جای زخم چیست؟

درمان سلولی زخم برای شما زیباجویی طراحی شده است که می‌خواهید زخم‌هایی را که به دلیل سوختگی یا دیابت زیبایی را از بدن شما گرفته‌اند، از میان ببرید. در زخم‌های حاصل از سوختگی، پوست ناحیه مدنظر جمع شده و اسکار کوتاه‌تر شده است. در این زمینه هدف از سلول تراپی برای درمان جای زخم در ۴ جلسه‌ی ۱ ساعته عملکرد زیبایی-درمانی است که جای زخم را از میان ببرد. در زخم‌های حاصل از دیابت، سلول درمانی موجب بهبود جریان خون در ناحیه زخم و تحریک تولید بافت جدید می‌شوند.

انواع ترکیبات در مشتقات سلول بنیادی برای ترمیم زخم با سلول بنیادی

در درمان‌های سلولی جای زخم پزشکان و متخصصان از ترکیبات زیستی قدرتمندی که از سلول‌های بنیادی مشتق شده‌اند، استفاده می‌کنند. این ترکیبات نقشی کلیدی در ترمیم زخم‌ها ایفا می‌کنند. این ترکیبات شامل پروتئین‌ها، لیپیدها، DNA، RNA و فاکتورهای رشدی هستند که با تزریق به ناحیه دارای جای زخم و اسکار موجب تقویت بازسازی بافت و تسریع بهبود زخم می‌شوند. این روش درمانی به دلیل در تحریک بازسازی طبیعی، تحولی بزرگ در پزشکی ایجاد کرده است.

پروتئین ها در سلول درمانی جای زخم

آیا می‌خواهید زخم‌های عمیق یا غیر قابل ترمیم با درمان‌های سنتی را از میان ببرید؟ پروتئین‌ها یکی از عناصر مورد نیاز پوست برای ترمیم است. پروتئین‌ها به عنوان پیام‌رسان‌های زیستی به تقویت تولید کلاژن و الاستین، افزایش تکثیر سلولی کمک می‌کنند و موجب بازسازی ساختار طبیعی بافت و کاهش جای زخم می‌شوند.

لیپیدها در سلول درمانی جای زخم

اگر قصد دارید که زخم‌های مزمن یا زخم‌های ناشی از سوختگی را از بین ببرید، لیپیدها عناصر اصلی‌ای هستند که پوست شما برای این هدف به آن نیاز دارد. لیپیدها به عنوان مولکول‌های سیگنال دهنده در بازسازی بافت و تنظیم فرآیندهای سلولی نقش دارند. تزریق لیپیدها به ناحیه زخم موجب حفظ رطوبت زخم، بهبود التیام و محافظت از زخم در برابر آسیب می‎‌شود.

DNA و RNA در سلول درمانی جای زخم

برای کسانی که دارای زخم‌های مزمن یا اختلال در ترمیم ژنتیکی بافت هستند و می‌خواهند به درمان جای زخم بپردازند، DNA و RNA مشتق ‌شده از سلول‌های بنیادی نیاز اصلی آنان است. این دو به هدایت فرآیندهای ژنتیکی مرتبط با ترمیم بافت می‌پردازند و زمینه را برای تحریک بازسازی طبیعی، کاهش التهاب و تسریع ترمیم بافت فراهم می‌کنند.

فاکتورهای رشدی مشتق شده از سلول های بنیادی در سلول درمانی جای زخم

برای شما که با مشکلاتی نظیر زخم‌های عمیق، زخم‌های دیابتی یا زخم‌های عفونی دست و پنجه نرم می‌کنید، فاکتورهای رشدی مشتق ‌شده از سلول‌های بنیادی یک نیاز اصلی است. این فاکتورها به مولکول‌های بیولوژیکی قوی معروف هستند که به تقویت تکثیر سلولی، ایجاد رگ‌های خونی جدید و کاهش التهاب می‌پردازند.

فاکتورهای رشدی مشتق شده از پلاکت خون اتولوگ در سلول درمانی جای زخم

آیا دارای زخم‌های حاد، مزمن یا اسکارهای سخت هستید، اما نمی‌دانید کمبود چه چیزی موجب عدم رفع جای زخم شده است؟ فاکتورهای رشدی مشتق ‌شده از پلاکت خون اتولوگ نیاز اصلی برای شما است. این فاکتورها حاوی مواد بیولوژیکی فعال هستند که با افزایش تکثیر سلولی و تسریع تشکیل رگ‌های خونی، روند ترمیم زخم را بهبود می‌بخشند.

انواع سلول های بنیادی در سلول درمانی جای زخم

یکی از رویکردهای پیشرفته‌ای که متخصصین پوست برای درمان مشکلات پوستی نظیر جای زخم مورد استفاده قرار می‌دهند، درمان زخم با سلول های بنیادی است. این شیوه درمانی بر اساس انواع مختلف سلول‌های بنیادی انجام می‌شود. از سلول‌های بنیادی جنینی گرفته تا مزانشیمی و القایی پرتوان هر یک به سهم خود موجب کاهش التهاب و بازسازی ساختار آسیب‌دیده می‌شوند.

سلول بنیادی جنینی در سلول درمانی جای زخم

اگر دارای زخم‌های مزمن یا شدید که به درمان‌های مرسوم پاسخ نداده‌اند، نگران نباشید. سلول‌های بنیادی جنینی (ESCs) با توانایی تقسیم بی‌نهایت و تبدیل به انواع سلول‌های بدن، یکی از قدرتمندترین ابزارها در سلول ‌درمانی هستند. این سلول‌ها موجب بازسازی بافت، کاهش زمان بهبود و بهبود زخم‌های پیچیده می‌شوند.

سلول بنیادی بالغ در سلول درمانی جای زخم

دارای زخم‌های پوستی مزمن یا زخم‌های دیابتی هستید، اما نمی‌دانید کدام روش درمانی برای شما مناسب است؟ سلول‌های بنیادی بالغ (Adult Stem Cells)، به خصوص سلول‌های گرفته‌شده از پوست یا چربی بدن به کمک شما می‌آیند. این سلول‌ها به بازسازی بافت و تحریک رشد رگ‌های خونی جدید کمک می‌کنند و موجب تسریع روند بهبودی می‌شوند.

سلول بنیادی مزانشیمی در سلول درمانی جای زخم

آیا می‌خواهید زخم‌های مزمن، عفونی یا زخم‌های ناشی از سوختگی را از بین ببرید اما تاکنون راهکار مناسبی پیدا نکرده‌اید؟ نگران نباشید. پزشکان با استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی (MSCs) به کمک شما آمده‌اند. این سلول‌ها که از منابعی مانند مغز استخوان یا بافت چربی به دست می‌آیند موجب کاهش التهاب، تحریک تکثیر سلولی و تولید ماتریکس خارج سلولی می‌شوند.

سلول بنیادی اپیدرمی در سلول درمانی جای زخم

برای زخم‌های سطحی یا آسیب‌های پوستی ناشی از سوختگی شما، پزشکان از سلول‌های بنیادی اپیدرمی (Epidermal Stem Cells) که در لایه‌های سطحی پوست یافت می‌شوند استفاده می‌کنند. این سلول‌ها با تقویت بازسازی سلول‌های اپیدرم و ایجاد یک سد پوستی سالم موجب بازسازی سریع اپیدرم، کاهش اسکار و بهبود زیبایی پوست می‌شوند.

سلول بنیادی القایی پرتوان در سلول درمانی جای زخم

اگر زخم‌های مزمن، عمیق یا ناشی از بیماری‌های پوستی خاص دارید، پزشکان با کمک سلول‌های بنیادی القایی پرتوان (iPSCs) به کمک شما آمده‌اند. این سلول‌ها از سلول‌های بالغ به دست می‌آیند، قابلیت تبدیل به انواع سلول‌های بدن را دارند و دارای قابلیتی نظیر انعطاف‌پذیری بالا و امکان تولید مقادیر زیاد هستند. در درمان زخم‌های پیچیده و مزمن مؤثر هستند.

مراحل درمان زخم با سلول های بنیادی

مشاوره و ارزیابی، آماده‌سازی زیباجو و بی‌حسی، تعیین نقاط برداشت و تزریق، استخراج سلول بنیادی، تکثیر سلول بنیادی و تزریق سلول بنیادی از مراحل اصلی در درمان سلولی زخم هستند که پزشک به ترتیب هر یک را انجام می‌دهد. در ادامه به بررسی هر یک از این مراحل پرداخته شده است.
مراحل توضیحات
مشاوره و ارزیابی در جلسه‌ی مشاوره و ارزیابی پزشک به معاینه بیمار و شنیدن نیاز وی می‌پردازد. سپس نوع زخم بر اساس مزمن و پیچیدگی، زخم‌های سطحی و عمیق، زخم‌های حاصل از بیماری خاص، سوختگی و دیابت تعیین می‌شود.
آماده‌سازی زیباجو جهت آنکه عفونت از تزریق برداشت و تزریق وارد نشود، پوست فرد ضدعفونی و پاک‌سازی می‌شود
بی‌حسی جهت کاهش احساس درد زیباجو، از بی‌حسی استفاده می‌شود.
تعیین نقاط برداشت و تزریق پزشک متخصص با دانش و تجربه‌ی خود نقاطی را برای تزریق و برداشت نمونه پوست انتخاب می‌کند که آسیبی به عروق و بافت‌های پوست وارد نشود.
استخراج سلول بنیادی با کمک بیوپسی پانچ نمونه به شکل استوانه‌ای از ناحیه مدنظر خارج می‌شود.
تکثیر سلول بنیادی نمونه استخراج شده به کمک دستگاه سانترفیوژ پالایش و تکثیر می‌شود.
تزریق سلول بنیادی سلول‌های تکثیرشده به کمک سرنگ به نقاط تعیین شده تزریق می‌شوند.

مکانیسم ترمیم زخم با سلول بنیادی

مکانیسم ترمیم زخم با سلول بنیادی فرآیندی پیچیده شناخته می‌شود که در آن هماهنگی میان ترکیبات زیستی مختلف اگزوزوم و میکرووزیکل‌ها اهمیت بسیاری دارد. درمان سلولی با استفاده از سلول‌های بنیادی یا مشتقات آن‌ها، فرآیند ترمیم زخم را تسریع می‌کند. در این روش به محض تزریق، سلول‌ها اثرات مستقیم بر روی بافت آسیب ‌دیده می‌گذارند و موجب تحریک تولید کلاژن، افزایش رگ‌سازی و کاهش التهاب می‌شوند. در نتیجه به بهبود و بازسازی سریع‌تر بافت‌های زخم منتهی می‌شوند.

تمایز سلولی در سلول تراپی زخم

مقصود از تمایز سلولی در سلول ‌درمانی جای زخم آن است که سلول‌های بنیادی تکثیر شده پس از تزریق به ناحیه تحت درمان به انواع مختلف سلول‌ها، مانند فیبروبلاست‌ها، آندوتلیال‌ها و کراتینوسیت‌ها تبدیل می‌شوند. تمایز سلولی به بهبود بازسازی بافت زخم کمک می‌کند؛ چراکه به صورت مستقیم در ترمیم و بهبود زخم‌های سطحی یا عمیق تأثیر دارد.

افزایش رگ سازی در سلول تراپی زخم

بهبود تغذیه بافت آسیب‌دیده، تسریع فرآیند ترمیم و کاهش خطر عفونت در اثر مکانیسم افزایش رگ‌سازی صورت می‌گیرد. یکی از فرآیندهای کلیدی در سلول‌درمانی جای زخم، افزایش رگ‌سازی یا angiogenesis شناخته می‌شود که رگ‌های خونی جدید تشکیل می‌شود و خون‌رسانی به بافت آسیب‌دیده بهبود می‌یابد. مواد غذایی و اکسیژن لازم فرآیندهای ترمیم تأمین می‌شود.

کاهش التهاب در سلول تراپی زخم

یکی از پاسخ‌های طبیعی بدن که نسبت به هرگونه آسیب بروز می‌کند، التهاب است. اگر التهاب از نوع مزمن باشد، مانع از بهبودی زخم‌ها می‌شود. سلول‌ درمانی جای زخم به‌طور مؤثر التهاب را در محل زخم کاهش می‌دهد. تسریع فرآیند ترمیم و بازسازی بافت از این طریق صورت می‌گیرد. سلول‌های بنیادی با ترشح فاکتورهای ضد التهابی، پاسخ التهابی را کنترل و محدود می‌کنند.

تحریک تولید کلاژن در سلول تراپی زخم

یکی از پروتئین‌های اصلی موجود در ساختار پوست و سایر بافت‌های بدن، کلاژن است. این ماده در ترمیم زخم نقشی حیاتی ایفا می‌کند. سلول‌های بنیادی می‌توانند تولید کلاژن را در ناحیه زخم تحریک کنند. پس از تحریک تولید کلاژن، ساختار بافت‌های جدید تقویت می‌شود و زخم سریع‌تر و با کیفیت‌تر بهبود می‌یابد.

درمان سلولی زخم برای چه کسانی مناسب است؟

از پیشرفته‌ترین روش‌هایی که امروزه برای ترمیم جای زخم آنهم از نوع مقاوم توسط پزشکان پوست به کار می‌رود، درمان زخم با سلول های بنیادی است. در این روش از سلول‌های بنیادی در انواع مختلف و مشتقات آن به‌منظور تسریع فرآیند بازسازی بافت، تقویت تولید بافت جدید و بهبود جریان خون در ناحیه آسیب‌دیده استفاده می‌شود. اگر دارای خصوصیات زیر هستید، پیشنهاد ما به شما سلول‌ درمانی جای زخم است.

ترمیم زخم با سلول بنیادی مناسب چه کسانی نیست؟

غالباً در صنعت پزشکی از درمان سلولی زخم به عنوان یک درمان پیشرفته و مؤثر یاد می‌شود که بر پایه‌ی سلول بنیادی قرار دارد؛ اما نمی‌توان آن را برای همه بیماران مناسب دانست. پزشک در جلسه مشاوره با بررسی وضعیت شما و سوابق پزشکی‌تان از این‌که آیا سلول‌ درمانی جای زخم برایتان مناسب است یا خیر، تصمیم‎‌گیری می‌کند. اگر دارای خصوصیات زیر هستید بهتر است از انجام آن خودداری کنید.

مراقبت های بعد از درمان سلولی زخم

اگر می‌خواهید بهبودی سریع و موفقیت‌آمیز را تجربه کنید، از تأثیر مراقبت‌های بعد از درمان سلولی زخم غافل نشوید. درمان زخم با سلول های بنیادی نیازمند رعایت اصول و نکاتی است که به حفظ شرایط مطلوب برای رشد و تکثیر سلول‌های بنیادی، جلوگیری از عفونت و تقویت بازسازی بافت کمک می‌کنند. رعایت اصول زیر از بروز عوارض جلوگیری می‌کند.

مراقبت‌ های قبل از سلول درمانی جای زخم

بخش مهمی از فرآیند درمان سلولی جای زخم در گرو رعایت نکات و توصیه‌های پزشک است که فرد باید قبل از جلسه درمان این نکات را رعایت کند. این مراقبت‌ها می‌توانند تأثیر زیادی بر موفقیت درمان و سرعت بهبودی داشته باشد که شامل آماده‌سازی جسمی و روحی بیمار، بهینه‌سازی وضعیت سلامتی و پیشگیری از مشکلات احتمالی هستند

هزینه سلول درمانی جای زخم

در کلینیک پوست تهامی ما مجموعه‌ای از موقعیت مکانی مطلوب، پزشکان متخصص و با تجربه مرتبط، دستگاه‌های مدرن و تجهیزات به‌روز، محیطی بهداشتی و آرامش ‌بخش را فراهم آورده‌ایم تا درمان سلولی زخم با موفقیت انجام شود. یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید پیش از هرگونه تصمیم به اقدامات زیبایی و هزینه به آن دقت نمایید، تخصص تیم پزشکی کلینیک است؛ چراکه اگر پزشک تخصص، تجربه و مهارت لازم را نداشته باشد ممکن است به عروق و بافت پوست آسیب وارد شود و مشکلات بیشتری برایتان ایجاد شود. جهت اطلاع از هزینه‌ها می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی با ما تماس بگیرید.

آیا ترمیم جای زخم با سلول بنیادی دائمی است؟

یکی از سؤالات رایج زیباجویان آن است که آیا ترمیم زخم با سلول بنیادی نتایج دائمی دارد یا خیر؟ ما در پاسخ به این سؤال می‌توانیم به شما بگوییم که این روش درمانی را نمی‌توان جزء آن دسته روش‌هایی دانست که نتایج دائمی و ماندگاری را با خود به همراه دارند. درمان جای زخم با سلول درمانی دارای نتایج موقتی و در بهترین حالت تا حداکثر ۳ سال است. پس از گذشت این بازه می‌توانید، مجدد جلسات درمان را تمدید کنید تا به حفظ نتایج کمک کنید.

مزایای درمان جای زخم با سلول های بنیادی

اگر به دنبال روشی پیشرفته و مؤثر برای بهبود زخم‌های مزمن و ایجاد ترمیم بهینه در بافت‌های آسیب‌دیده خود هستید، درمان سلولی زخم همان چیزی است که به آن نیاز دارید. در این روش که بر پایه‌ی استفاده از سلول‌های بنیادی استوار است، سلول‌های بنیادی به دلیل توانایی‌های منحصربه‌فرد خود در بازسازی و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده می‌توانند زخم‌های پیچیده و مقاوم به درمان را درمان کنند.

خطرات و معایب سلول درمانی جای زخم

گرچه نمی‌توان از تأثیر درمان زخم با سلول های بنیادی غافل شد؛ اما مانند هر روش درمانی دیگری، با برخی خطرات و معایب نیز همراه است و ممکن است برای هر زیباجویی مناسب نباشد؛ چراکه در صورت انجام ممکن است به عوارض ناخواسته‌ای منجر شوند. در ادامه به بررسی این خطرات پرداخته می‌‎شود.

درمان جای زخم با سلول های بنیادی در کلینیک پوست تهامی

برای افرادی که با مشکلاتی نظیر زخم مزمن و پیچیده، زخم‌های سطحی و عمیق، زخم‌های حاصل از بیماری خاص، سوختگی و دیابت روبه‌رو هستند، سلول درمانی جای زخم روشی ایده‌آل شناخته می‌شود. پزشکان و متخصصین از سلول‌های بنیادی تکثیر شده از بدن خود فرد برای بهبود جای زخم استفاده می‌کنند.
ما در کلینیک تهامی با گردهم آوردن تیم پزشکی مجرب و متخصص در کنار استفاده از بهترین تجهیزات و متدهای روز به ارائه خدمات ترمیم زخم با سلول بنیادی می‌پردازیم. تحریک بازسازی طبیعی پوست، کاهش التهاب، تسریع ترمیم بافت، تقویت تکثیر سلولی، ایجاد رگ‌های خونی جدید و افزایش تکثیر سلولی در فرآیند درمان زخم با سلول های بنیادی حاصل می‌شود. جهت رزرو نوبت درمان سلولی زخم به صفحه‌ی نوبت دهی کلینیک پوست مراجعه کنید.

سوالات متداول درباره سلول درمانی جای زخم

هزینه درمان سلولی زخم در کلینیک پوست تهامی بر اساس عواملی نظیر موقعیت مکانی مطلوب، پزشکان متخصص و با تجربه مرتبط، دستگاه‌های مدرن و تجهیزات به روز، محیطی بهداشتی و آرامش بخش و نیاز فرد تعیین می‌شود.

تعداد جلسات لازم برای درمان زخم با سلول های بنیادی ۴ جلسه است.

ماندگاری نتایج ترمیم زخم با سلول بنیادی حداکثر ۳ سال است.

حداکثر دوران نقاهت درمان زخم با سلول های بنیادی ۱ هفته است.

مکانیسم ترمیم زخم با سلول بنیادی شامل مراحلی نظیر تمایز سلولی، افزایش رگ سازی، کاهش التهاب تحریک تولید کلاژن است.

انواع مشتقات در درمان سلولی زخم شامل پروتئین‌ها، لیپیدها، DNA، RNA و فاکتورهای رشدی هستند.

بهبود قوام و مقاومت پوست، بازسازی بافت‌های جدید، بهبود ظاهر، عملکرد پوست و کاهش اسکار و جای زخم از مزایا سلول درمانی جای زخم است.

احتمال عفونت، واکنش‌های آلرژیک، ریسک تومورزا بودن، التهاب، قرمزی یا خارش خطرات سلول درمانی جای زخم هستند.

سلول درمانی جای زخم برای افراد دارای زخم‌های مزمن مانند زخم‌های دیابتی، زخم‌های بستر، یا زخم‌های مقاوم به دلیل بیماری‌های عروقی، عفونت یا زخم‌های دیر بهبود و زخم‌های ناشی از سوختگی مناسب است

انواع سلول‌های بنیادی مورد استفاده در سلول درمانی جای زخم شامل سلول بنیادی جنینی، سلول بنیادی بالغ، سلول بنیادی مزانشیمی، سلول بنیادی اپیدرمی و سلول بنیادی القایی پرتوان است.

اسکرول به بالا

فرم مشاوره و رزرو نوبت

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.